&noscript=1 />

Afsluiting hout effect

TUINAFSLUITINGEN, POORT & TUINPOORTJE IN COMPOSIET MET HOUTLOOK

Tech · Sture® is een door Océwood® gepatenteerde technologie.

Tuinafsluitingen, poort en tuinpoortje in eco-ontworpen composiet, met een levensecht houteffect.

Tech · Sture® biedt u de esthetiek van hout, het onderhoudscomfort van aluminium en het ecologische engagement van composiet!

Altijd gemaakt in Frankrijk, in onze fabriek in de Vendée (Aizenay).

"Als ik de onderhoudsbeperkingen niet had, zou ik liever kiezen voor een afsluiting, een poort of een bekleding in hout ... "

4 stijlen van een omheining, poort en tuinpoortje met een verbluffend houteffect

Het Tech · Sture®- gamma wordt gekenmerkt door de perfecte reproductie van de esthetiek van natuurlijk hout in zijn detail en heterogeniteit. Geassocieerd met een gepatenteerde oppervlaktebehandeling om het bekende « houtgevoel » te verkrijgen, zal het voor u moeilijk zijn om een ​​natuurlijk hout te onderscheiden van Tech · Sture®!

Bij Océwood® hebben we 4 houtsoorten gekozen om uw afsluiting, uw poort of uw tuinpoortje in composiet samen te stellen: Lichte Eik, Teak, Ipé en Rode Ceder.

Vraag uw gratis stalen aan en vergelijk!

 

Een groot onderhoudsgemak !

Tech · Sture® is een op maat gemaakt drukproces met inkten die zeer innovatief zijn vanwege hun onvergelijkbare exterieure duurzaamheid. Deze voldoen aan de eisen van het Qualideco label. Dus, zelfs al zijn onze planken van composiet, ze worden gehanteerd en onderhouden op dezelfde manier als aluminium: een doek of spons en water (indien nodig zeep). Er is geen structureel onderhoud nodig: geen beits of lak.

 

 

De milieuverbintenis van Océwood® composiet

Sinds de oprichting zet Océwood zich in om de impact op het milieu te beperken en het begraven van plastic afval tegen te gaan. Dankzij de Tech · Sture®-technologie is een nieuwe stap gezet: een ecologisch alternatief bieden voor de ontbossing van exotische houtsoorten.

 

Laat u inspireren !

U houdt van houtsoorten maar zoekt inspiratie voor uw compositie? Hier zijn er een paar die je misschien aanspreken... Klik op de foto om een offerte voor dit type project aan te vragen!

  • Teak

  • Poort Lichte Leik

  • Poort Teak

  • Poort ipe

  • Afsluiting Rode Ceder

  • Poort & Afsluiting Lichte Leik

  • Poort Lichte Leik

  • Poort, Tuinpoortje & Afsluiting

  • Afsluiting Rode Ceder

Pour aller plus Loin

Personaliseer met Océwood 3D

Océwood 3D

Mijn Offerte Océwood 3D

Offerte

Mijn Productstalen

Productstalen
DutchFrench