Onze ecologisch verantwoorde aanpak

Océwood, een betrokken en verantwoordelijk merk

Plasticvervuiling van land en zee is niet onvermijdelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat wij het milieu kunnen beschermen door samen een ecologische levenstijl aan te nemen. Als kunststofproducent ondernemen wij dagelijks actie door plastic en plantaardig afval om te zetten in hoogwaardig composietmateriaal dat we gebruiken bij de vervaardiging van onze buiteninrichting-designconcepten onder ons Océwood® merk: “Recyclage vernieuwen door Design” is ons credo.

Onze engagementen Meer informatie over onze ecologische ontwikkeling Logo Ocewood
Achter de schermen

Ontdek hoe het er bij ons aan toe gaat achter de schermen

Er gebeurt hier veel! Ben je journalist, of gewoonweg benieuwd? Ontdek hier de Oceplast geheimpjes, alsof je deel was van ons bedrijf!

Ontdek ons bedrijf

Op weg naar Industriële Uitmuntendheid!

Sinds onze oprichting in 2003 streven wij om steeds innovatievere producten te ontwikkelen, zowel voor onze industriële klanten als voor het grote publiek. Het is niet voor niets dat onze medezaakvoerder, Stéphane Coutand, lid is van de NFC (New Fiber Composite) commissie bij de Europese Unie! Nadat we in 2017 geselecteerd zijn voor BPIFrance Excellence en na onze toetreding tot de French Fab, hadden we de grote eer om toe te treden tot het BPI “accélérateur” programma, gereserveerd voor bedrijven met een zeer hoog ontwikkelingspotentieel. Lees meer over deze innovatieve programma’s…

Het OCEPLAST-verhaal

In 2022 vieren we 20 jaar Oceplast. Sinds zijn oprichting is de KMO nooit gestopt zich te ontwikkelen op het gebied van uitrusting, werkmethoden, en teams!
Ontdek onze Geschiedenis

Oceplast: een industrie van de toekomst

In 2017 had OCEPLAST de eer om te worden gekozen als een van de 4000 leden van de Bpifrance Excellence-groep. Dat is een netwerk van ondernemingen die geselecteerd worden op hun sterke dynamiek en hun wil om zich te ontwikkelen.
Meer weten

Onze Labels en Certificaten

Label More, Janus des Composants et des Matériaux, Origine France Garantie, ontdek alle labels van het merk Ocewood.
Onze labels

Eén woord om ons bedrijf samen te vatten? Solidariteit!

Wij zijn een Franse onderneming op mensenmaat, gevestigd in de Vendée. Ontdek ons DNA, en wat ons Oceplast maakt: bijzondere investeringen in duurzame en technologische ontwikkeling, design en MVO!