Tuinafsluiting

Océwood® Composiet Tuinafsluiting: voordelen

1. Tuinafsluitingsplanken met een onovertroffen afwerking
Houdt u van hout, maar niet van de beperkingen? Val voor Tech·Sture®, de collectie met realistisch houteffect!
Als u van monochrome esthetiek houdt, is de Boréale-collectie met haar eigentijdse grijstinten iets voor u.

2. Uitstekende weerbestendigheid
Océwood composiet is bijzonder geschikt voor vochtige omgevingen en aan de kust. Dankzij het bevestigings- en montagesysteem voldoen de tuinafsluitingen van Océwood aan de DTU NV-65-norm: Actions climatiques Neige & Vent (Frans keurmerk voor wind- en sneeuwweerstand). Ze zijn zeer weerbestendig, zoals blijkt uit de vele plaatsingen in Nieuw-Caledonië, een bijzonder winderige en cycloongevoelige regio.

3. Eenvoudige reiniging van uw Océwood omheining
Tech·Sture® planken kunnen worden gereinigd zoals aluminium: gewoon afvegen met een vochtige doek en klaar is kees
De gecoëxtrudeerde Boréale Original & Infinite planken kunnen met een hogedrukspuit in het voorjaar worden gereinigd. De meeste vlekken kunt u verwijderen met een spons en een zeepsopje of met sodakristallen.

4. Een ecologisch verantwoorde tuinafsluiting
Onze Nieuwe Generatie tuinafsluitingsplanken heeft een beschermende laag die de intensiteit van hun kleur behoudt, en een kern van gerecycleerde pvc (van pvc uit afgedankt ijzerwerk) en natuurlijke vezels van een bijproduct uit de Franse landbouw: vlasvezel. Al onze composietproducten worden gemaakt in onze fabriek in de Vendée, dicht bij Les Sables-d’Olonne (gemeente in de Vendée) en dragen het Origine France Garantie (Oorsprong Frankrijk) keurmerk.

Onze verplichtingen tegenover de planeet

Robuuste palen

De Océwood® tuinafsluitingspalen worden gekenmerkt door hun asymmetrische profiel, waardoor de panelen in meerdere hoeken kunnen worden geïnstalleerd, van 90° tot 180°. Hun lakwerk, QualiCoat SeaSide- en QualiMarine-gecertificeerd, biedt u een duurzame kleur.

De palen zijn zeer robuust, met een bevestigingssysteem dat voldoet aan de DTU Actions climatiques Neige & Vent (Frans keurmerk voor wind- en sneeuwweerstand) voor een betrouwbare tuinafsluiting, bestand tegen wind en zwaar weer.

Ontdek Qualicoat & QualiMarine

Hoe maakt u een Océwood®Tuinafsluiting ?

Océwood tuinafsluitingspanelen worden in 4 stappen geïnstalleerd: het afdichten van de inzetstukken, het bevestigen van de palen, de plaatsing van de planken en de afwerking (opzetstukken, sponningen). 

“>

Brise vue bord de mer
Brise Vue Contemporain Chene
Brise Vue Elégant Chêne Clair
Brise Vue Elegant Flocon et Moka

Herkomst Frankrijk gegarandeerd

Franse Fabrikant sinds 20 jaar

Milieubetrokkenheid

Goede producten voor de Planeet,
van grondstoffen tot levering

Sterk en duurzaam

Onze producten hebben geen schrik van de wind!

Gemakkelijk te onderhouden

Stop moeizaam onderhoud, maak plaats voor zorgeloos schoonmaken