Bevatten Océwood® composietplanken gevaarlijke stoffen?

Nee, Océwood composiet bevat geen gevaarlijke producten: als Franse fabrikant vallen wij onder de REACH-norm, wat betekent dat onze leveranciers verplicht zijn ervoor te zorgen dat er geen verboden additieven in onze producten zitten, dat engagement naar onze klanten toe gaan wij zelf ook aan.

Zitten er splinters in Océwood® terrasplanken?

Nee: de natuurlijke vezels (uitsluitend vlasvezel) die in onze producten zitten, komen bij ons aan in de vorm van meel voordat ze geëxtrudeerd worden (d.w.z. samengeperst en door een matrijs geperst om hun uiteindelijke vorm te krijgen). Ons composiet is dus splintervrij.

Kan de Boréale armatuur in de buurt van een zwembad geïnstalleerd worden?

Nee. De Boréale armatuur is niet geschikt voor gebruik in de buurt van water. Net als in een omgeving in de buurt van een badkuip of douche moeten alle geleidende elementen in de volumes 0, 1 en 2 rond een zwembad verbonden zijn door equipotentiaalgeleiders (potentiaalvereffening), die zelf weer verbonden zijn met de beschermingsgeleiders van de apparatuur die zich in deze volumes bevindt – wat niet het geval is met de Océwood® armatuur.