&noscript=1 />
clôture ocewood mix couleur PALME

TUINAFSLUITING IN EEN NATUURLIJKE STIJL

Ik wil mijn omgeving knusser maken met mijn tuinafsluiting

Wenst u een tuinafsluiting die de schoonheid van uw weelderige tuin tot zijn recht laat komen? Opteer voor een natuurlijke stijl en voor op de natuur geïnspireerde kleuren! Uw Océwood afsluiting van composiet combineert op harmonieuze wijze met uw groene omgeving dankzij kleuren van licht of donker hout en decoratieve accessoires met palm-, berk- of minerale-achtige motieven…

picto naturel

Natuurlijk

Ik ben pragmatisch, maar ik geef de voorkeur aan de schoonheid van de natuur

Laat u inspireren

Of u nu een tuin wilt met exotische of minerale tinten, of een tuin die u aan reisbestemmingen doet denken, er is altijd een combinatie van kleuren en decoratieve accessoires om uw afsluiting te maken die uw tuin tot haar recht laat komen. Hier vindt u 9 foto's ter inspiratie, om een project uit te werken dat uw persoonlijkheid weerspiegelt... Is er één bij die u bevalt? Klik erop om uw persoonlijke offerte aan te vragen!

 • Bali spirit

 • cloture olivier

  Vakantie

 • Seaside

 • Palm inspiratie

 • cloture lame décorative PALME

  Tropisch

 • Clôture Ocewood Style Naturel

  Natuur- Hedendaags

 • cloture odyssée

  Ethnisch

 • Exotisch- Teak

 • cloture décor naturel

  Bosrijk

Nieuw : ONTWERP UW 3D TUINAFSLUITING IN ENKELE MUISKLIKKEN!

Ontdek de natuurlijke stijl voor een tuinafsluiting met My Océwood! U kunt uw composiet afsluiting, uw decoratieplanken en uw aluminium palen personaliseren om een hedendaagse tuinafsluiting te ontwerpen die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Gebruik hiervoor op het einde van de video uw muis of uw vinger om uw project te omcirkelen en in te zoomen om de details van de producten te bekijken. Daarna kunt u een offerte voor uw project en productstalen aanvragen.

 

Hoe personaliseer ik mijn tuinafsluiting Boréale?

accessoire support

1

La finition de lames

clôture ocewood mix couleur PALME

2

De kleur van de planken

etape3 hauteur de lames

3

De hoogte van de afsluiting

etape4 couleurs des poteaux

4

De kleur van de palen

etape 5 decoration

5

De decoratiemogelijkheden

KIES HET TYPE VULLING VOOR UW COMPOSIET PANELEN

Om uw Océwood composiet tuinafsluiting samen te stellen zijn er 2 soorten composietplanken beschikbaar:

1. De collectie Boréale composietplanken:
Original met centrale groef en Boréale Infinite lamellen zonder centrale groef. Ze hebben dezelfde afmetingen, zijn perfect compatibel en kunnen worden gecombineerd om uw composietafsluiting uniek te maken. 9 effen kleuren beschikbaar.

2. De Tech·Sture®-collectie (NIEUW):
gepatenteerde composietplanken die 4 houtsoorten perfect reproduceren.

 

Kies het type composietplanken

De composietplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: Boréale Original (met groef) en Boréale Infinite (zonder groef). Ze hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in uiterlijk.

U kan kiezen voor een tuinafsluiting met één type van planken of voor een combinatie van beide types. Voor een moderne tuinafsluiting raden we de Boréale Infinite-planken aan.

 

 

U kunt de planken Original en Infinite op drie verschillende manieren toepassen: elk type afzonderlijk of beide typen gecombineerd voor een heel eigen, originele tuinafsluiting!

Ons advies: met hun fijne en traditionele lijnen passen Boréale Orginal-planken perfect bij een hedendaagse tuinafsluiting…

9 KLEUREN & 4 SOORTEN OM UIT TE KIEZEN VOOR UW AFRASTERINGSPANELEN

Voor de vulling van uw composiet schuttingpanelen kunt u kiezen uit onze 9 kleuren composiet latten, die allemaal zijn geïnspireerd op mineraal (Antraciet, Basalt, Ecume, Flocon) of hout (Arabica, Sierra, Moka, Taupe):

NIEUW ! Ontdek Tech-Sture®: een collectie van 4 soorten (Licht Eiken, Rode Ceder, Teak & Ipe) voor een nog natuurlijker look!

 

Tip: Combineer twee kleuren van planken in uw Océwood-tuinafsluiting. Zoals bijvoorbeeld Arabica en Mokka! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag in uw offerteaanvraag voor tuinafsluitingen om verschillende 3D-simulaties, zodat u het eindresultaat kunt beoordelen.

Mixez les couleurs de lames

OMPOSIETPANELEN IN ZEVEN VERSCHILLENDE HOOGTES

Composiet Boréale-panelen zijn standaard verkrijgbaar in hoogtes variërend van 60 tot 180 cm en op aanvraag tot 2m20. Ze bieden u daarmee alle mogelijke flexibiliteit en kunnen zowel op een muur als direct op de grond worden geplaatst.

 

 

U kunt in uw tuinafsluiting zelfs panelen van verschillende hoogtes combineren!

Mixez les hauteurs de cloture

VERSCHILLENDE ALUMINIUM PALEN VOOR UW TUINAFSLUITING

De aluminium palen van Océwood zijn verkrijgbaar in zes RAL-kleuren met het Qualicoat Seaside- en Qualimarine-label. U kunt er de stijl van uw composiet tuinafsluiting perfect mee benadrukken :

Voor een natuurlijke afsluiting zijn bruine aluminiumkleuren, zoals Zandbruin 650 of Taupe 7006 uw beste bondgenoten en passen ze perfect bij houtkleurige composiet latten.

 

ACCESSOIRES OM UW OCÉWOOD-TUINAFSLUITING TE PERSONALISEREN

Er zijn verschillende mogelijkheden om een hedendaagse tuinafsluiting te creëren: voeg decoratieplanken toe, zoals Grafisk of New York, gebruik Topik-accessoires bovenaan de palen of kies voor een stijlvolle verlichting. Klik op de categorieën hieronder voor meer informatie over decoratiemogelijkheden.

 

DECORATIEVE PLANKEN PAALDECORATIES
VERLICHTINGEN

 

Decoratieplanken

De aluminium decoratieplanken uit de Boréale Design-serie kunt u naar eigen inzicht in uw Océwood-tuinafsluiting verwerken. Verschillende thema’s, afmetingen en kleuren bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw afsluiting te personaliseren. Ontdek ons productaanbod en personaliseer uw composiet tuinafsluiting!!

 

Paaldecoraties

Met de paaldecoraties kunt u de decoratieve stijl van uw tuinafsluiting nog meer benadrukken! Voor een Elegante afsluiting bijvoorbeeld plaats je een paar decoratieve stukken aan de boven- en onderkant van je aluminium palen om hem een ​​antieke of barokke uitstraling te geven of geef hem gewoon een vleugje kleur!

 

Lampen en verlichting voor tuinafsluitingen

Als u ook ‘s avonds optimaal van uw tuin wilt genieten, kunt u uw tuinafsluiting uitlichten met speciale Boréale-lichtjes. Het thema Ethnic zorgt bijvoorbeeld voor een prachtige sfeerverlichting waarmee uw palissade ook in het donker volledig tot zijn recht komt.

Om verder te gaan...

Welke afsluiting bevalt u het meest?

Volg de gids
recevoir un devis gratuit ocewood

Mijn gedetailleerde offerte

Vraag mijn offerte aan
recevoir des echantillons gratuits ocewood

Mijn gratisproductstalen

Vraag mijn productstalen aan

Realisaties van onze klanten

We ontvangen altijd met veel plezier de foto's van uw afgeronde afsluitingsprojecten ... Ontdek de vele mogelijkheden die onze panelen bieden!

DutchFrench