&noscript=1 />
Clôture Ecume

Moderne tuinafsluiting in hedendaagse stijl

Een moderne tuinafsluiting past bij woningen met een strakke stijl, industriële look of Scandinavische uitstraling. De moderne tuinafsluitingen uit ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardig composiet (gerecycleerd pvc met vlasvezel) en aluminium palen, verkrijgbaar in diverse tinten. Door de textuur en de uitstraling van het composietmateriaal leunen ze dicht aan bij een houten omheining, maar dan met alle voordelen die een tuinafsluiting in kunststof u te bieden heeft – zoals gemakkelijk in onderhoud en een duurzaam karakter.

Vraag hier gratis stalen aan voor uw moderne tuinafsluiting

Modern, met aandacht voor de belangrijkste trends van het moment

 

Cloture Ocewood Lames Original & Infinite Anthracite - poteaux Gris 7016 - décos poteaux Topik Metal
picto contemporain

HEDENDAAGS

Ik heb aandacht voor de belangrijkste trends van het moment

>span>Inspiratie voor een moderne afsluiting voor uw tuin

Ons gamma tuinafsluitingen in een moderne trend bevat verschillende afwerkingen die passen bij een hedendaagse architectuur. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van moderne schuttingen en klik op een stijl die u aanspreekt om een persoonlijke offerte op maat aan te vragen.

 • Cloture Ocewood Lames Original & Infinite Anthracite - poteaux Gris 7016 - décos poteaux Topik Metal

  Hedendaags

 • cloture ambiance contemporain

  Chic

 • cloture ocewood Grafisk

  Scandinavisch

 • cloture contemporaine ocewood

  Grafisch

 • Clôture Ecume

  Modern

 • cloture ocewood Contemporaine

  Kust

 • cloture ocewood

  Grafisch éénkleurig

 • cloture ocewood avec topik jaune

  Pop

 • cloture ocewood Ecume

  Modern-chic

Ontwerp uw tuinafsluiting in 3D

Via My Océwood® kan u uw tuinafsluiting ontwerpen in 3D. Personaliseer uw tuinafsluiting in composiet door deze naar wens te ontwerpen en te combineren met composietplanken, decoratieplanken, aluminium palen en andere accessoires. Gebruik hiervoor op het einde van de video uw muis of uw vinger om uw project te omcirkelen en in te zoomen om de details van de producten te bekijken. Daarna kan u een offerte voor uw project en productstalen aanvragen.

 

Hoe uw tuinafsluiting kiezen?

etape 1 finition des lames

1

Kies het type composietplanken

Clôture Ecume

2

Keuze uit acht kleuren

etape3 hauteur de lames

3

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

poteau gris 7016

4

Aluminium palen in zes kleuren

Ambiance Contemporain

5

Accessoires om uw tuinafsluiting te personaliseren

KIES HET TYPE VULLING VOOR UW COMPOSIET PANELEN

Om uw Océwood composiet tuinafsluiting samen te stellen zijn er 2 soorten composietplanken beschikbaar:

1. De collectie Boréale composietplanken:
Original met centrale groef en Boréale Infinite lamellen zonder centrale groef. Ze hebben dezelfde afmetingen, zijn perfect compatibel en kunnen worden gecombineerd om uw composietafsluiting uniek te maken. 9 effen kleuren beschikbaar.

2. De Tech·Sture®-collectie (NIEUW):
gepatenteerde composietplanken die 4 houtsoorten perfect reproduceren.

 

Kies het type composietplanken

De composietplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: Boréale Original (met groef) en Boréale Infinite (zonder groef). Ze hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in uiterlijk.

U kan kiezen voor een tuinafsluiting met één type van planken of voor een combinatie van beide types. Voor een moderne tuinafsluiting raden we de Boréale Infinite-planken aan.

 

 

U kunt de planken Original en Infinite op drie verschillende manieren toepassen: elk type afzonderlijk of beide typen gecombineerd voor een heel eigen, originele tuinafsluiting!

Ons advies: met hun fijne en traditionele lijnen passen Boréale Orginal-planken perfect bij een hedendaagse tuinafsluiting…

9 KLEUREN & 4 SOORTEN OM UIT TE KIEZEN VOOR UW AFRASTERINGSPANELEN

Voor de vulling van uw composiet schuttingpanelen kunt u kiezen uit onze 9 kleuren composiet latten, die allemaal zijn geïnspireerd op mineraal (Antraciet, Basalt, Ecume, Flocon) of hout (Arabica, Sierra, Moka, Taupe):

NIEUW ! Ontdek Tech-Sture®: een collectie van 4 soorten (Licht Eiken, Rode Ceder, Teak & Ipe) voor een nog natuurlijker look!

Tip: Combineer twee kleuren van planken in uw Océwood-tuinafsluiting. Met een smalle, lichtgrijze lijn in een antracietkleurige palissade creëert u een echte designstijl. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag in uw offerteaanvraag voor tuinafsluitingen om verschillende 3D-simulaties, zodat u het eindresultaat kunt beoordelen.Mixez les couleurs de lames

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

De panelen zijn standaard verkrijgbaar in hoogtes variërend van 60 tot 180 cm, en op aanvraag tot 220 cm. Ze bieden u daarmee alle mogelijke flexibiliteit en kunnen zowel op een muur als direct op de grond worden geplaatst.

 

 

 

U kan in uw tuinafsluiting zelfs panelen van verschillende hoogtes combineren.

Mixez les hauteurs de cloture

Aluminium palen in zes kleuren

De aluminium palen zijn verkrijgbaar in zes RAL-kleuren. Ze zijn gecertificeerd door ‘Qualimarine’, een garantielabel voor de kwaliteit van lakwerk.
Voor een eigentijdse schutting zijn grijs 7016 en zandzwart 100 de toonaangevende trends van dit moment op het gebied van aluminium schrijnwerk.

Accessoires om uw tuinafsluiting te personaliseren

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuinafsluiting extra te accentueren of te personaliseren, van decoratieve planken en paaldecoraties tot verlichting. Bekijk de opties hieronder.

DECORATIEVE PLANKEN PAALDECORATIES VERLICHTINGEN

 

Decoratieplanken

Met decoratieve planken kan u uw tuinafsluiting een speciaal accent geven. De aluminium planken zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, met meerdere opties per stijl. Bepaalde plankmodellen kan u zelfs aanvullen met een matte plank voor extra privacy.

 

Paaldecoraties

Esthetiek zit vaak in de details. Ongeacht of u kiest voor een tuinafsluiting in hedendaagse of eerder klassieke stijl, kan u het geheel afwerken en de stijl extra benadrukken met decoratieve elementen voor de palen van uw tuinafsluiting.

 

Lampen en verlichting voor tuinafsluitingen

Sfeer creëren tijdens zomeravonden doet u met een verlichte tuinafsluiting. Passend bij de stijl van uw tuinomheining zijn er diverse thema’s beschikbaar.

Om verder te gaan...

Welke afsluitingbevalt u het meest?

Volg de gids
recevoir un devis gratuit ocewood

Mijn gedetailleerdeofferte

Vraag mijn offerte aan
recevoir des echantillons gratuits ocewood

Mijn gratisproductstalen

Vraag mijn productstalen aan

Realisaties van onze klanten

We ontvangen altijd met veel plezier de foto's van uw afgeronde afsluitingsprojecten ... Ontdek de vele mogelijkheden die onze panelen bieden!

DutchFrench