&noscript=1 />
cloture style fusion lame décorative new york orange

Originele afsluiting in een combinatie van stijlen

Voor een originele tuinafsluiting kan u verschillende stijlen combineren en zo een ongebruikelijke look bekomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flitsende kleuren in de decoraties van uw tuinafsluiting in kunststof of het doorbreken van lineaire patronen met grafische decoratieplanken – de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.
Vraag hier gratis stalen aan voor een originele tuinafsluiting

 

Originaliteit en een tikkeltje fantasie die breken met huidige trends

Vignette style Fusion
picto fusion

Fusion

Ver weg van de hedendaagse trends, gebruik ik graag een vleugje fantasie om stijlen met elkaar te mixen ...

Inspiratie voor een originele tuinafsluiting

Een fusion-stijl voor een tuinafsluiting is heel breed qua opties en is steeds naar wens in te vullen. Speciale patronen, combinaties van kleuren en types van planken zorgen voor een vleugje originaliteit, op maat van uw eigen ideeën. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van originele afsluitingen en klik op een stijl die u aanspreekt om een persoonlijke offerte op maat aan te vragen.

 • cloture avec angles et mix de couleurs de lames

  Alternatief

 • Lames Infinite anthracite - poteaux gris 7016 - lame déco new york

  Grafisch hedendaags

 • cloture minéral jaune

  Fusion

 • cloture ocewood dépoli basalte

  Grijstinten

 • Cloture Océwood Ecume Odyssée

  Klein modern hoekje

 • lame décorative minéral bleu turquoise

  Mineraal turkoois

 • cloture ocewood TOPIK DEPOLI

  Topik Modern

 • Accessoire pour poteau de clôture déco Marquise

  Marquise herdacht

 • cloture ocewood mix couleurs de lames et TOPIK

  Ongestructureerd

Ontwerp uw tuinafsluiting in 3D

Via My Océwood® kan u uw tuinafsluiting ontwerpen in 3D. Personaliseer uw tuinafsluiting in composiet door deze naar wens te ontwerpen en te combineren met composietplanken, decoratieplanken, aluminium palen en andere accessoires. Gebruik hiervoor op het einde van de video uw muis of uw vinger om uw project te omcirkelen en in te zoomen om de details van de producten te bekijken. Daarna kan u een offerte voor uw project en productstalen aanvragen.

 

Hoe uw tuinafsluiting kiezen ?

etape 1 finition des lames

1

Kies het type composietplanken

mix de couleurs de lames

2

Keuze uit acht kleuren

etape3 hauteur de lames

3

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

poteau blanc

4

Aluminium palen in zes kleuren

lame décorative minéral bleu turquoise

5

Accessoires om uw tuinafsluiting te personaliseren

KIES HET TYPE VULLING VOOR UW COMPOSIET PANELEN

Om uw Océwood composiet tuinafsluiting samen te stellen zijn er 2 soorten composietplanken beschikbaar:

1. De collectie Boréale composietplanken:
Original met centrale groef en Boréale Infinite lamellen zonder centrale groef. Ze hebben dezelfde afmetingen, zijn perfect compatibel en kunnen worden gecombineerd om uw composietafsluiting uniek te maken. 9 effen kleuren beschikbaar.

2. De Tech·Sture®-collectie (NIEUW):
gepatenteerde composietplanken die 4 houtsoorten perfect reproduceren.

 

Kies het type composietplanken

De composietplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: Boréale Original (met groef) en Boréale Infinite (zonder groef). Ze hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in uiterlijk.

U kan kiezen voor een tuinafsluiting met één type van planken of voor een combinatie van beide types. Voor een moderne tuinafsluiting raden we de Boréale Infinite-planken aan.

 

 

U kunt de planken Original en Infinite op drie verschillende manieren toepassen: elk type afzonderlijk of beide typen gecombineerd voor een heel eigen, originele tuinafsluiting!

Ons advies: met hun fijne en traditionele lijnen passen Boréale Orginal-planken perfect bij een hedendaagse tuinafsluiting…

9 KLEUREN & 4 SOORTEN OM UIT TE KIEZEN VOOR UW AFRASTERINGSPANELEN

Voor de vulling van uw composiet schuttingpanelen kunt u kiezen uit onze 9 kleuren composiet latten, die allemaal zijn geïnspireerd op mineraal (Antraciet, Basalt, Ecume, Flocon) of hout (Arabica, Sierra, Moka, Taupe):

NIEUW ! Ontdek Tech-Sture®: een collectie van 4 soorten (Licht Eiken, Rode Ceder, Teak & Ipe) voor een nog natuurlijker look!

 

Tip: Combineer twee kleuren van planken in uw Océwood-tuinafsluiting. De stijlen zijn eindeloos. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag in uw offerteaanvraag voor tuinafsluitingen om verschillende 3D-simulaties, zodat u het eindresultaat kunt beoordelen.

Mixez les couleurs de lames

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

De panelen zijn standaard verkrijgbaar in hoogtes variërend van 60 tot 180 cm, en op aanvraag tot 220 cm. Ze bieden u daarmee alle mogelijke flexibiliteit en kunnen zowel op een muur als direct op de grond worden geplaatst.

 

 

U kan in uw tuinafsluiting zelfs panelen van verschillende hoogtes combineren.

Mixez les hauteurs de cloture

Aluminium palen in zes kleuren

De aluminium palen zijn verkrijgbaar in zes RAL-kleuren. Ze zijn gecertificeerd door ‘Qualimarine’, een garantielabel voor de kwaliteit van lakwerk.
Voor een originele tuinafsluiting raden we u aan om te beginnen met neutrale aluminiumkleuren – zoals grijs 7016, zandzwart 100 of wit 9016 – en ze vervolgens verder aan te kleden met decoraties in flitsende kleuren.

 

Accessoires om uw tuinafsluiting te personaliseren

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuinafsluiting extra te accentueren of te personaliseren, van decoratieve planken en paaldecoraties tot verlichting. Bekijk de opties hieronder.

DECORATIEVE PLANKEN PAALDECORATIES
VERLICHTINGEN

Decoratieplanken

Met decoratieve planken kan u uw tuinafsluiting een speciaal accent geven. De aluminium planken zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, met meerdere opties per stijl. Bepaalde plankmodellen kan u zelfs aanvullen met een matte plank voor extra privacy.

 

Paaldecoraties

Esthetiek zit vaak in de details. Ongeacht of u kiest voor een tuinafsluiting in hedendaagse of eerder klassieke stijl, kan u het geheel afwerken en de stijl extra benadrukken met decoratieve elementen voor de palen van uw tuinafsluiting.

 

Lampen en verlichting

Sfeer creëren tijdens zomeravonden doet u met een verlichte tuinafsluiting. Passend bij de stijl van uw tuinomheining zijn er diverse thema’s beschikbaar.

Om verder te gaan...

Welke afsluiting bevalt u het meest?

Volg de gids
recevoir un devis gratuit ocewood

Mijn gedetailleerdeofferte

Vraag mijn offerte aan
recevoir des echantillons gratuits ocewood

Mijn gratisproductstalen

Vraag mijn productstalen aan

Realisaties van onze klanten

We ontvangen altijd met veel plezier de foto's van uw afgeronde afsluitingsprojecten ... Ontdek de vele mogelijkheden die onze panelen bieden!

DutchFrench