&noscript=1 />
Clôture Flocon

Landelijke omheining voor uw tuin

Een landelijke omheining leent zich perfect voor rustieke woningen of architectuur die dicht aanleunt bij de cottagestijl. Een omheining in landelijke stijl vindt zijn inspiratie in heldere, zachte kleuren in combinatie met arabesken en ronde vormen. Een landelijke omheining laat traditie hand in hand gaan met eigentijdse elementen. De composietplanken (van gerecycleerd pvc en vlasvezel) met aluminium palen bieden u een brede waaier aan mogelijkheden om uw landelijke tuinafsluiting mooi af te stemmen op uw eigen stijl.

Vraag hier gratis stalen aan voor een landelijke omheining in composiet

Klassieke elementen bepalen tijdloze elegantie, op een hedendaags ritme

cloture ambiance Elegance
picto elegance

Elegant

Klassieke elementen zijn belangrijk voor mij: een bepaalde tijdloze elegantie die altijd actueel zal zijn...

Inspiratie voor een landelijke omheining

Een elegante stijl onthult heel wat mogelijkheden. Tijdloze tinten zoals taupe, lichtgrijs of wit worden vaak gekozen voor een landelijke omheining voor de tuin. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van klassieke afsluitingen en klik op een stijl die u aanspreekt om een persoonlijke offerte op maat aan te vragen.

 • cloture ambiance Elegance

  Decoratief-stijlvol

 • Lame arabesque noire

  Scandinavisch

 • Clôture Taupe

  Zuiders

 • Lames Infinite basalte - poteaux noir 100 - lame déco Arabesque

  Stijlvol op z'n Engels

 • Lames Infinite flocon et moka- poteaux blanc 9016 - lame déco Arabesque

  Edele materialen

 • cloture ocewood ecume

  Tijdloze elegantie

 • Lames Infinite Moka- poteaux gris 7016 - déco poteau TOPIK

  Modern

 • cloture ocewood MARQUISE

  Traditioneel

 • Accessoire pour poteau de clôture déco en aluminium style Elegant Marquise couleur noir 100 sablé

  Hernieuwd traditioneel

Ontwerp uw tuinafsluiting in 3D

Via My Océwood® kan u uw tuinafsluiting ontwerpen in 3D. Personaliseer uw tuinafsluiting in composiet door deze naar wens te ontwerpen en te combineren met composietplanken, decoratieplanken, aluminium palen en andere accessoires. Gebruik hiervoor op het einde van de video uw muis of uw vinger om uw project te omcirkelen en in te zoomen om de details van de producten te bekijken. Daarna kan u een offerte voor uw project en productstalen aanvragen.

 

Hoe uw tuinafsluiting kiezen ?

cloture basalte sur muret

1

De afwerking van de planken

etape 2 couleurs de lames

2

Keuze uit acht kleuren

Clôture Taupe

3

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

etape4 couleurs des poteaux

4

Aluminium palen in zes kleuren

lame deco arabesque

5

Accessoires om uw tuinafsluiting te personaliseren

KIES HET TYPE VULLING VOOR UW COMPOSIET PANELEN

Om uw Océwood composiet tuinafsluiting samen te stellen zijn er 2 soorten composietplanken beschikbaar:

1. De collectie Boréale composietplanken:
Original met centrale groef en Boréale Infinite lamellen zonder centrale groef. Ze hebben dezelfde afmetingen, zijn perfect compatibel en kunnen worden gecombineerd om uw composietafsluiting uniek te maken. 9 effen kleuren beschikbaar.

2. De Tech·Sture®-collectie (NIEUW):
gepatenteerde composietplanken die 4 houtsoorten perfect reproduceren.

 

Kies het type composietplanken

De composietplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: Boréale Original (met groef) en Boréale Infinite (zonder groef). Ze hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in uiterlijk.

U kan kiezen voor een tuinafsluiting met één type van planken of voor een combinatie van beide types. Voor een moderne tuinafsluiting raden we de Boréale Infinite-planken aan.

 

 

U kunt de planken Original en Infinite op drie verschillende manieren toepassen: elk type afzonderlijk of beide typen gecombineerd voor een heel eigen, originele tuinafsluiting!

Ons advies: met hun fijne en traditionele lijnen passen Boréale Orginal-planken perfect bij een hedendaagse tuinafsluiting…

9 KLEUREN & 4 SOORTEN OM UIT TE KIEZEN VOOR UW AFRASTERINGSPANELEN

Voor de vulling van uw composiet schuttingpanelen kunt u kiezen uit onze 9 kleuren composiet latten, die allemaal zijn geïnspireerd op mineraal (Antraciet, Basalt, Ecume, Flocon) of hout (Arabica, Sierra, Moka, Taupe):

NIEUW ! Ontdek Tech-Sture®: een collectie van 4 soorten (Licht Eiken, Rode Ceder, Teak & Ipe) voor een nog natuurlijker look!

 

Tip: Combineer twee kleuren van planken in uw Océwood-tuinafsluiting. Met een smalle, lichtgrijze lijn in een antracietkleurige palissade creëert u een echte designstijl. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag in uw offerteaanvraag voor tuinafsluitingen om verschillende 3D-simulaties, zodat u het eindresultaat kunt beoordelen.

Mixez les couleurs de lames

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

De panelen zijn standaard verkrijgbaar in hoogtes variërend van 60 tot 180 cm, en op aanvraag tot 220 cm. Ze bieden u daarmee alle mogelijke flexibiliteit en kunnen zowel op een muur als direct op de grond worden geplaatst.

 

 

U kan in uw tuinafsluiting zelfs panelen van verschillende hoogtes combineren.

Mixez les hauteurs de cloture

Aluminium palen in zes kleuren

De aluminium palen zijn verkrijgbaar in zes RAL-kleuren. Ze zijn gecertificeerd door ‘Qualimarine’, een garantielabel voor de kwaliteit van lakwerk.

Kleuren zoals taupe 9016 of kiezelsteengrijs 7037 passen bijvoorbeeld mooi bij composietplanken in heldere tinten.

Accessoires om uw tuinafsluiting te personaliseren

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuinafsluiting extra te accentueren of te personaliseren, van decoratieve planken en paaldecoraties tot verlichting. Bekijk de opties hieronder.

 

DECORATIEVE PLANKEN

PAALDECORATIES
VERLICHTINGEN

 

 

 

 

Decorative planken
Met decoratieve planken kan u uw tuinafsluiting een speciaal accent geven. De aluminium planken zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, met meerdere opties per stijl. Bepaalde plankmodellen kan u zelfs aanvullen met een matte plank voor extra privacy.

 

Paaldecoraties

Esthetiek zit vaak in de details. Ongeacht of u kiest voor een tuinafsluiting in hedendaagse of eerder klassieke stijl, kan u het geheel afwerken en de stijl extra benadrukken met decoratieve elementen voor de palen van uw tuinafsluiting.

 

Lampen en verlichting

Sfeer creëren tijdens zomeravonden doet u met een verlichte tuinafsluiting. Passend bij de stijl van uw tuinomheining zijn er diverse thema’s beschikbaar.

Om verder te gaan...

Welke afsluiting bevalt u het meest?

Volg de gids
recevoir un devis gratuit ocewood

Mijn gedetailleerdeofferte

Vraag mijn offerte aan
recevoir des echantillons gratuits ocewood

Mijn gratisproductstalen

Vraag mijn productstalen aan

Realisaties van onze klanten

We ontvangen altijd met veel plezier de foto's van uw afgeronde afsluitingsprojecten ... Ontdek de vele mogelijkheden die onze panelen bieden!

DutchFrench