&noscript=1 />

Decoratieve planken voor uw pvc-lamellenomheining

Een tuinafsluiting is zoveel meer dan een omheining om uw tuin af te bakenen. Het is een integraal onderdeel van uw tuininrichting. Met decoratieve planken maakt u van uw pvc-lamellenomheining een echt eyecatcher in uw tuin. Ons assortiment omvat hiervoor acht decoratieve modellen van geperforeerd aluminium (6 mm dik) en geaccentueerde reliëfs met een verrassend lichteffect. Bekijk hieronder wat de decoratiemogelijkheden zijn voor uw pvc-lamellenomheining.

Vraag hier een offerte voor uw tuinafsluiting met decoratieve planken

lame décorative palme

Ontwerp uw pvc-lamellenomheining met decoratieve planken in 3D

Via My Océwood® kan u uw pvc-lamellenomheining met decoratieve planken ontwerpen in 3D. Gebruik hiervoor op het einde van de video uw muis of uw vinger om uw project te omcirkelen en in te zoomen om de details van de producten te bekijken. Daarna kan u een offerte voor uw project en productstalen aanvragen.

 

Waarom kiezen voor decoratieve planken?

 • Met decoratieve planken voor uw pvc-lamellenomheining kan u uw eigen stijl volledig uitdrukken. De planken zijn verkrijgbaar in drie hoogtes en kunnen op verschillende manieren in uw pvc-afsluiting geïntegreerd worden. De decoratieve planken zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan motieven.
 • De decoratieve planken zijn opengewerkte sierlamellen. Dit betekent dat ze de windweerstand van uw pvc-lamellenomheining aanzienlijk verminderen.
 • Met deze planken kan u ook uw privacy verhogen. Dit is mogelijk door een matte plank achter of tussen twee decoratieve planken te schuiven. Dit beperkt namelijk het zicht van buitenaf. Vermeld deze optie gerust in uw persoonlijke offerteaanvraag. Matte planken zijn alleen mogelijk voor modellen van 2 mm: New York, Olivier, Odyssée, Palme en Harmonia. Dit is niet mogelijk voor de modellen die 6 mm dik zijn (Mineral, Arabesque en Grafisk).

 

9 lames déco différentes

 

Tip: decoratieve planken die uw privacy beschermen!

 

3 afwerkingsniveaus voor uw tuinafsluiting

Onze decoratieve planken zijn meer dan alleen een extra optie, ze onderscheiden zich door hun dikte (2 tot 6 mm), hun gevarieerde patronen ontwikkeld door ontwerpers en vooral hun productietechniek. Op deze manier hebben we ervoor gekozen om de Franse ambachtelijke knowhow te eren. Ontdek de sierplanken, met een esthetiek die erg lijkt op die van ijzerwerk, voor een hoogwaardige afsluiting die de mooiste huizen waardig is.

 

Inspiratie

Met decoratieve planken kan u werkelijk alle kanten uit voor de afwerking van uw pvc-lamellenomheining. Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden ter inspiratie. Klik op een afbeelding die u aanspreekt om een persoonlijke offerte aan te vragen voor uw project.

 • cloture elegance

  Harmonia Hedendaags

 • Boho Teak

 • cloture ambiance contemporain

  Grafisk Cocoon chic

 • Vignette style Naturel

  Palme Ethnisch

 • cloture minéral jaune

  Mineral Fusion

 • cloture odyssée

  Odyssée Tropisch

 • Bali Seaside

 • cloture ocewood Ecume

  Olivier grafisch

 • cloture ocewood dépoli basalte

  Mat-Modern

Hoe personaliseer ik mijn tuinafsluiting Boréale?

etape 1 finition des lames

1

La finition de lames

etape 2 couleurs de lames

2

De kleur van de planken

etape3 hauteur de lames

3

De hoogte van de afsluiting

etape4 couleurs des poteaux

4

De kleur van de palen

etape 5 decoration

5

De decoratiemogelijkheden

KIES EEN TYPE PLANK VOOR UW PANELEN 

Voor de scheidingspanelen van uw tuinafsluiting heeft u de keus uit twee typen composietplanken:

Boréale Original (met groef) voor een traditioneel, tijdloos design en Boréale Infinite (zonder groef) voor een strakke, eigentijdse uitstraling. De planken hebben dezelfde afmetingen en kunnen moeiteloos worden gecombineerd om uw unieke tuinafsluiting te creëren.

 

 

U kunt de planken Original en Infinite op drie verschillende manieren toepassen: elk type afzonderlijk of beide typen gecombineerd voor een heel eigen, originele tuinafsluiting!

ACHT KLEUREN NAAR KEUZE VOOR UW TUINAFSLUITING

Maak kennis met onze composietplanken in acht natuurlijke steen- of houtkleuren, variërend van heldere tot een diepe tinten. U kunt ze perfect afstemmen op uw tuininrichting of juist een afwijkende kleur kiezen voor een originele compositie.

coloris lames boreale

 

Tip: Combineer twee kleuren van planken in uw Océwood-tuinafsluiting. Met een smalle, lichtgrijze lijn in een antracietkleurige palissade creëert u een echte designstijl. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag in uw offerteaanvraag voor tuinafsluitingen om verschillende 3D-simulaties, zodat u het eindresultaat kunt beoordelen.

 

Mixez les couleurs de lames

COMPOSIETPANELEN IN ZEVEN VERSCHILLENDE HOOGTES

Composiet Boréale-panelen zijn standaard verkrijgbaar in hoogtes variërend van 60 tot 180 cm en op aanvraag tot 2m20. Ze bieden u daarmee alle mogelijke flexibiliteit en kunnen zowel op een muur als direct op de grond worden geplaatst.

 

 

 

U kunt in uw tuinafsluiting zelfs panelen van verschillende hoogtes combineren!

Mixez les hauteurs de cloture

6 VERSCHILLENDE ALUMINIUM PALEN VOOR UW TUINAFSLUITING

De aluminium palen van Océwood zijn verkrijgbaar in zes RAL-kleuren met het Qualicoat Seaside- en Qualimarine-label. U kunt er de stijl van uw composiet tuinafsluiting perfect mee benadrukken :

Kies voor een hedendaagse afsluiting Grijs 7016 of Zandzwart 100, de 2 toonaangevende trends van dit moment op het gebied van exterieurdesign en aluminium schrijnwerk! Terwijl Kiezelsteengrijs 7037 en Wit 9016 heel goed zullen passen bij tradionele composietpanelen. Zin in een palissade in een natuurlijke stijl? Kies voor de aluminium palen Zandbruin 650 of Taupe 7006!

 

ACCESSOIRES OM UW OCÉWOOD-TUINAFSLUITING TE PERSONALISEREN

Stel uw Océwood® aluminium composiet afsluiting samen en personaliseer het met onze decoratieve accessoires! Of u nu grote planken met opengewerkte patronen gebruikt of niet, decoraties zijn er voor de meer subtiele accenten alsook sfeerverlichting om uw afsluiting in het donker te verfraaien, alles is mogelijk …

 

DECORATIEVE PLANKEN PAALDECORATIES
VERLICHTINGEN

Decoratieplanken

De aluminium decoratieplanken uit de Boréale Design-serie kunt u naar eigen inzicht in uw Océwood-tuinafsluiting verwerken. Verschillende thema’s, afmetingen en kleuren bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw afsluiting te personaliseren. Ontdek ons productaanbod en personaliseer uw composiet tuinafsluiting!!

 

Paaldecoraties

Met de paaldecoraties kunt u de decoratieve stijl van uw tuinafsluiting nog meer benadrukken! Voor een Elegante afsluiting bijvoorbeeld plaats je een paar decoratieve stukken aan de boven- en onderkant van je aluminium palen om hem een ​​antieke of barokke uitstraling te geven of geef hem gewoon een vleugje kleur!

 

Lampen en verlichting voor tuinafsluitingen

Als u ook ‘s avonds optimaal van uw tuin wilt genieten, kunt u uw tuinafsluiting uitlichten met speciale Boréale-lichtjes. Het thema Ethnic zorgt bijvoorbeeld voor een prachtige sfeerverlichting waarmee uw palissade ook in het donker volledig tot zijn recht komt.

Om verder te gaan...

L'application Ocewood 3d

Mijn project op foto en 3D

Verdergaan naar Océwood 3D
recevoir un devis gratuit ocewood

Mijn gedetailleerdeofferte

Vraag mijn offerte aan
recevoir des echantillons gratuits ocewood

Mijn gratisproductstalen

Vraag mijn productstalen aan

We houden ervan omdat...

picto vent

Windweerstand

picto-informations-reversible

Mogelijke combinaties

couleurs

Passende kleuren

ocewood-picto-infos-qualite

Kwaliteit

picto-informations-invisible

Design

weten +
picto-informations-largeur

Dikte van de planken

Aanvullende informatie

technologie

Technische details

picto outil

Installatie

accessoires

Accessoires

PLANKKLEUREN

 • Grafisk : Grijs 7016 / Zandwart 100
 • New York : Zanbruin 650 / Zandzwart 100 / Grijs 7016 / Kiezelsteengrijs 7037 / Blauwgroen 5020 / Turquoise 5018 / Geel 1003 / Oranje 2010 / Fushia 4006
 • Mat : Mat glas
 • Palme : Zanbruin 650 / Taupe 7006 / Grijs 7016
 • Mineral : Grijs 7016 / Kiezelsteengrijs 7037 / Blauwgroen 5020 / Turquoise 5018 / Geel 1003 / Oranje 2010 / Fushia 4006
 • Odyssée : Zanbruin 650 / Grijs 7016 / Kiezelsteengrijs 7037 / Blauwgroen 5020 / Turquoise 5018 / Geel 1003/ Oranje 2010 / Fushia 4006
 • Arabesque : Zwart / Wit 9016
 • Olivier : Zandbruin 650 / Grijs 7016 / Kiezelsteengrijs 7037 / Wit 9016
 • Harmonia : Grijs 7016 / Kiezelsteengrijs 7037 / Wit 9016

 

LASER GESNEDEN ALUMINIUM PLANKEN

 • MATERIAAL: Aluminium lasergesneden 2 mm of 6 mm (11 kleuren) + Gelakt aluminium frame (6 kleuren)
 • HORIZONTAAL PLANKPROFIEL: 194 (+/- 1) x 31 mm (ENKEL) of 394 (+/- 1) x 31 mm (DUBBEL)
 • LENGTE HORIZONTALE PLANK: 1970 (+ 0 / -2) mm
 • VERTICAAL PLANKPROFIEL: 436,4 (+ 0 / -2) x 31 mm
 • LENGTE VERTICALE PLANK: 1810 (+/- 1) mm
 • GEBRUIK: Vervangt 1 (enkel), 2 (dubbel) of 3 (voor minerale plank) Boréale composiet planken

Détails Lame Grafisk

 

ALUMINIUM PLANKEN PLEXIGLAS

 • MATERIAAL: PMMA (plexiglas) mat + Gelakt aluminium frame (6 kleuren)
 • PLANKPROFIEL: 194 (+/- 1) x 31 mm (ENKEL) of 394 (+/- 1) x 31 mm (DUBBEL)
 • PLANKLENGTE: 1970 (+ 0 / -2) mm
 • GEBRUIK: Vervangt 1 (enkele) of 2 (dubbele) Boréale composietplanken

Détail Lame Dépoli

KADERKLEUREN

Al onze decoratieve planken zijn verkrijgbaar in de 6 onderstaande framekleuren: Zandzwart 100 / Grijs 7016 / Kiezelsteengrijs 7037 / Wit 9016 / Taupe 7006 / Zandbruin 650.

Couleurs cadre lames deco

DTU – REGEL NV65 KLIMAATACTIES SNEEUW EN WIND

Het BOREALE by OCEWOOD®-concept is ontworpen om te voldoen aan de NV65-regel van de DTU « Sneeuw- en windklimaatmaatregelen ». Voor elke hoogte groter dan 1200 mm is het nodig om de palen af ​​te dichten (300 mm afdichting voor een nuttige hoogte van 1400 mm, 400 mm afdichting voor een nuttige hoogte van 1600 mm in 1800 mm).

DTU neige et vent

 

DOCUMENTATION TECHNIQUE 

Plaatsingshandleiding Boreale Design

Technische fiche decoratieve planken Boréale Design

BELANGRIJK

Boréale Design decoratieve planken zijn alleen compatibel met het Boréale afsluitingssysteem van Océwood®.

 • 1 enkele plank vervangt 1 composietplank
 • 1 dubbele plank vervangt 2 composietplanken
 • De plank « Mineral » vervangt 3 composietplanken en heeft geen afwerkingsrand nodig

 

PLAATSING

Zodra uw Boréale-afsluiting op zijn plaats staat, schuift u de decoratieve plank tussen de palen. Voeg de extra composietplank ondersteboven toe. Werk af door zowel de afwerkingsrand als de opzetstukken te plaatsen.

MS 55 LIJM

 De decoratieve planken worden op de composietplanken verlijmd met MS 55 Lijm (niet meegeleverd met de decoratieve platen) (voorzie 1 tube voor ongeveer 2 decoratieve planken).

Realisaties van onze klanten

Veel van onze klanten sturen ons foto's van hun voltooide Océwood-tuinafsluiting. Op één niveau of op een lage muur, op een helling of op een vlakke, lineaire of trapsgewijze ondergrond ... ons afsluitingssysteem past zich aan aan al uw problemen!

DutchFrench