&noscript=1 />
Anas de Lin

VEILIGHEID EN MILIEU

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE VEILIGHEID VAN UW TERRASSEN EN TUINAFSLUITINGEN

Hier vindt u een antwoord op al uw vragen, zowel over de plaatsing, de opslag, het onderhoud of de kwaliteit van onze producten. Vindt u uw vraag niet terug in deze lijsten? Laat ons iets weten via de rubriek Contact en wij zullen u snel antwoorden! Bekijk ook de vele tutorials en handige tips voor de plaatsing op onze blog Tendances Composite !

HEBBEN OCÉWOOD® COMPOSIETPLANKEN SPLINTERS?

Nee: de natuurlijke vezels in onze producten, die uitsluitend vlasvezels zijn, worden ons aangeleverd in de vorm van meel voordat ze geëxtrudeerd worden (dit betekent dat ze worden samengeperst en door een verwerkingsproces gestuurd om de uiteindelijke vorm ervan te verkrijgen). Onze composiet vertoont dus geen splinters.

BEVATTEN OCÉWOOD® COMPOSIETPLANKEN GEVAARLIJKE STOFFEN?

Nee, Océwood-composiet bevat geen gevaarlijke stoffen: als Franse industriëlen vallen we onder de REACH-norm, dit betekent dat onze leveranciers er zich toe verbinden dat er geen verboden additieven in de producten aanwezig zijn, een verbintenis die we zelf ten overstaan van onze klanten aangaan.

ZIJN OCÉWOOD® COMPOSIETPLANKEN GLIBBERIG?

In tegenstelling tot hout, zijn Océwood® composietplanken niet erg glibberig, met name wanneer ze vochtig zijn.
De oppervlaktebehandeling die Océwood®-materialen ondergaan, beperkt het risico van uitglijden op een droge of natte vloer aanzienlijk.

Bij vorst kan uw composiet terras evenwel glibberig zijn.

WELK GEWICHT KUNNEN OCÉWOOD® TERRASPLANKEN DRAGEN?

Océwood®-terrasplanken van composiet kunnen tot 450 kg/m2 dragen (gelijkmatig verdeeld).

DutchFrench