&noscript=1 />
Origine France Garantie

Franse oorsprong

EEN BETROUWBAAR KWALITEITSLABEL

Sinds haar oprichting in 2002 is ons bedrijf gevestigd in de Vendée. Al van in het prille begin streven wij ernaar om de Franse knowhow die onze activiteiten kenmerkt te onderhouden en door te geven. Omdat de kwaliteit van de producten voor ons van groot belang is, wenden wij ons tot Franse dienstverleners. Op die manier nemen wij actief deel aan de ontwikkeling van de plaatselijke economie.
Alle planken voor terrassen, tuinafsluitingen, schermafsluitingen en tuinpoortjes van Océwood® zijn gecertificeerd met de ‘Origine France Garantie’, het enige label dat de Franse herkomst van een product waarborgt. Dit label verzekert u de traceerbaarheid van onze producten en geeft een duidelijke en objectieve indicatie van herkomst.

 

MEER INFO OVER ONZE FRANSE OORSPRONG OP ONZE SITE BEKIJK ONZE CERTIFICATIE

 

logo-ofg-ocewood

PLANKEN MET HET CERTIFICAAT

Origine France

Garantie

Al onze composietproducten (planken voor tuinafsluitingen, tuindeuren, tuinpoorten, terrassen en balken) worden gemaakt in Frankrijk, in onze fabriek in de Vendée te Aizenay (85190). Wij bevoorraden ons zo dicht mogelijk in de buurt van onze fabriek, bijvoorbeeld bij regionale partners voor vlasvezel en gerecycleerde PVC. Op die manier kunnen wij onze koolstofvoetafdruk maximaal beperken.

 

VERFIJNDE, ESTHETISCHE PRODUCTEN

Onze composietplanken, die gemaakt worden met alle
knowhow die we intern ter beschikking hebben ,
behoren tot de producten van de hoogste kwaliteit op de markt.

Al onze gamma’s bieden u producten en afwerkingen met
een eigentijds design, die zich perfect integreren in om het even welke decoratieve omgeving.

Een houtlook, verfijnde nerven, elegante kleuren en
afwerkingen… Océwood® stelt u producten
van topkwaliteit voor die het visuele combineren met
duurzame kwaliteit.

 

OCÉWOOD, HET PRODUCTMERK VAN HET WELZIJN

Océwood streeft ernaar om bij alle productengamma’s
volgende eigenschappen tot stand te brengen:

SPEELS

Dankzij de gevarieerde mogelijkheden om afwerkingen, kleuren en hoogtes (voor de tuinafsluiting) te combineren, kunt u een product op maat samenstellen dat perfect overeenkomt met uw verwachtingen.

EENVOUDIG

Clipsystemen, makkelijke personalisering, snelle plaatsing… Dit zijn allemaal argumenten die van de Océwood® tuinafsluitingen en terrassen een product maken dat eenvoudig te installeren is.

ECOLOGISCH VERANTWOORD

De Océwood®-producten zijn ecologisch verantwoord
ontwikkeld en dragen op die manier bij tot het respect voor het
milieu: onze producten zijn ontworpen op basis van
vlasvezel om de bij producten uit de landbouw van
onze regio’s te valoriseren, en van gerecycleerde PVC
afkomstig uit lokale sorteercentra.

INNOVATIEF

Elk jaar doet Océwood® inspanningen om nieuwe gamma’s op de markt te brengen en om nieuwe patenten in te dienen voor producten die zo goed mogelijk aan uw behoeften en verwachtingen beantwoorden.

VEILIG

Dankzij de voorbeeldige fysieke eigenschappen zijn onze planken minder glibberig, gemakkelijker te onderhouden en meer bestendig dan houten planken. Ze vertonen geen splinters.

Bekijk al onze voordelen van onze producten.

AANTREKKELIJK

De Océwood®-planken getuigen van een warm, esthetisch design: zij toveren uw buitenruimte om in een unieke, gezellige plaats. Ontdek al onze gamma’s tuinafsluitingen, tuinpoortjes, schermafsluitingen en terrassen…

DutchFrench