&noscript=1 />
champ lin

ENGAGEMENTEN

ONZE ENGAGEMENTEN

« Wij willen mensen ervan overtuigen dat de verontreiniging van
grond en zeeën door plastic kan worden voorkomen. We zijn ervan overtuigd dat we het milieu kunnen beschermen
als we allemaal onze ecologische verantwoordelijk nemen. Als ondernemer in de kunststofindustrie doen we dat dagelijks. We vormen plastic afval en plantresten om tot een hoogwaardig composiet materiaal, dat we gebruiken bij de productie van
onze concepten in de tuininrichting van ons merk Océwood®. Recyclage en design samenbrengen is waar we naar streven. » Bertrand Dubin, mede-zaakvoerder.

Als ondernemer en kunststofproducent zijn we ervan overtuigd
dat de industrie zich opnieuw moet uitvinden en deel moet worden van een duurzame oplossing. Geconfronteerd met de uitputting van de aarde proberen we op ons eigen bescheiden niveau een bijdrage te leveren en de decennialange plasticverontreiniging goed te maken, zodat we een schonere planeet achterlaten voor de generaties na ons. We hebben daarom de kunststofproductie van de toekomst ontwikkeld: een verantwoorde, daadkrachtige en lokale industrie met respect voor het milieu en voor de beperkte natuurlijke hulpbronnen. Zo kunnen we het onterecht verguisde plastic (dat de mensheid zoveel vooruitgang heeft gebracht) zijn bestaansrecht teruggeven.

Nu traditionele grondstoffen steeds schaarser worden, werken
we met restafval en afgekeurde, vergeten materialen die een groot potentieel hebben. Een voorbeeld is vlasvezel dat we in onze composiet planken gebruiken. Dit natuurlijke bijproduct van vlas, dat voorheen werd vernietigd, is nu een extra inkomstenbron voor de agrarische sector.

DutchFrench